Skip to main content

Referencer

Her udtalelser fra nogle af vores kunder:

Hallingdal Feriepark, Ål, Norge

 Hallingdal Feriepark

"Hallingdal Feriepark åpnet sommeren 2013 og er Norges beste campingplass. Standarden er høy og aktivitetstilbudet bredt. I aktivitetshuset på 600 kvadratmeter har vi installert et innendørs lekeland levert av Playzone Scandinavia.

Lekelandet heter Hurramegrundt! og er blitt en attraksjon blant så vel fastboende som tilreisende. Gjennom hele prosessen, fra valg av leverandør til oppfølging av driftsrutiner, har vi fått service av høyeste kvalitet fra Playzone Scandinavia.

Utstyret er levert i henhold til tilbudet. Alle rutiner for vedlikehold og renhold er godt dokumentert. Oppfølgingen er rask og imøtekommende. Vi er veldig fornøyde med både produktet vi har kjøpt og forholdet til leverandøren. ”

Thorstein Berg
Eier

 

Storcenter Nord, Århus, Danmark

Storcenter Nord

" I Storcenter Nord i Aarhus er vi utrolig glade for vores legeland. Playzone Scandinavia har været en alle tiders samarbejdspartner, som har set muligheder, vi ikke selv troede var mulige. Løsningen er blevet særdeles unik og er tilpasset vores ønsker og vores kunders behov.

Legelandet er utrolig populært blandt vores kunder, som i stort omfang består af børnefamilier. Det er med til at gøre shoppingturen sjov for både børn og voksne!

Jeg vil klart anbefale andre at indgå samarbejde med Playzone Scandinavia.”

Pernille Skytte-Jørgensen
Konferencekoordinator


 

 


  

Kontakt

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Ring på telefon +45 5120 7020

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.