Playzone logo 250

Referencer

Her udtalelser fra nogle af vores kunder: 

 

Hallingdal Feriepark, Ål, Norge

 HallingdalReference2

"Hallingdal Feriepark åpnet sommeren 2013 og er Norges beste campingplass. Standarden er høy og aktivitetstilbudet bredt. I aktivitetshuset på 600 kvadratmeter har vi installert et innendørs lekeland levert av Playzone.

Lekelandet heter Hurramegrundt! og er blitt en attraksjon blant så vel fastboende som tilreisende. Gjennom hele prosessen, fra valg av leverandør til oppfølging av driftsrutiner, har vi fått service av høyeste kvalitet fra Playzone.

Utstyret er levert i henhold til tilbudet. Alle rutiner for vedlikehold og renhold er godt dokumentert. Oppfølgingen er rask og imøtekommende. Vi er veldig fornøyde med både produktet vi har kjøpt og forholdet til leverandøren. ”

Thorstein Berg
Eier

 

Storcenter Nord, Århus, Danmark

StorcenterNordReference

Storcenter Nord i Aarhus er utrolig glade for vores legeland. Playzone har været en alle tiders samarbejdspartner, som har set muligheder vi ikke selv troede var mulige. Løsningen er blevet særdeles unik, og tilpasset vores ønsker og vores kunders behov.

Legelandet er utroligt populært blandt vores kunder, som i stort omfang består af børnefamilier. Det er med til at gøre shoppingturen sjov for både børn og voksne!

Jeg vil klart anbefale andre, at indgå samarbejde med Playzone.”

Pernille Skytte-Jørgensen
Konferencekoordinator


 

Sønderborg Bibliotek

SonderborgBibliotekReference

”Vi testede såvel en legeterminal samt et labyrintbord i 14 dage, og herefter var der ikke nogen tvivl om, at vi skulle have begge produkter. De faldt i god jord hos både småbørnene, deres forældre, pædagoger og os selv.

Labyrintbordet har faktisk også været populær hos børnenes forældre.

Senest har vi også købt nogle Keebee-legemoduler, som vi også er glade for.”

Astrid Tang
Børnebibliotekar


Handelshuset Førde

HandelshusetFordeReference

”Vi kjøpte de første produktene fra Playzone i begynnelsen av 2009. Disse aktivitetstavlene henger på veggen i et av våre lekeområder og er i bruk hver dag.

I 2010 har vi fått installeret et stort lekeland i et ledigt butikklokale. Det er et spennende lekeland for barn i alderen 3-10 år med trampoline, sklie og mange klatremuligheiter. En god utnyttelse av et ledig lokale, som vi er veldig fornøyde med”.

Mariann Njøsen
Senterleder


 

Fredericia Auto Service

SkodaFredericiaReference

"Vi købte primo 2008 et tegnebord, en fritstående labyrint samt et legebord til et børneområde i vores nye bil-udstilling.

Børneområdet fungerer godt og er et vigtigt aktiv for os – ikke mindst i weekender og i forbindelse med åbent-hus arrangementer. Playzone-produkterne har vist sig at være af høj kvalitet, og de har til fulde levet op til vore forventninger”.

Karsten Christensen
IndehaverLille Persille Oslo

LillePersilleReference

"Jeg oppdaget Playzone sine produkter på messe i Lillestrøm i 2007, og kjøpte en touchterminal og labyrintmodul rett fra messen.

Siden har Playzone-produktene vært standard-innredning på alle våre Lille Persille- og Gastro Cafe-avdelinger. Vi er meget fornøyd med produktene som appellerer til barn i ulik alder på en pedagogisk måte, samtidig som det ikke opptar stor plass, eller skaper sjenerende støy for våre øvrige gjester”.

Gudmund Melberg
EierMosseporten Moss

MosseportenMossReference

”Det er viktig for oss på Mosseporten å ta godt vare på familien. Derfor har vi et eget Barneland, spesielt tilrettelagt for at familien skal få en god handleopplevelse. Her er butikkene med spesielle tilbud for barn mellom 0-18 år samlet på et sted.

I vårt Barneland har vi også et sirkustog, kjøpt av Playzone i 2008. Dette tog er vi veldig fornøyd med, og barna bruker ofte lang tid på dette og de andre lekeredskapene som vi har i vårt Barneland”.

Lene Slaatrem-Hammer
Marketing CoordinatorSpar Nord, Skive, Danmark

SparbankReference

”I forbindelse med ombygningen af bankens hovedsæde i 2009 købte vi 2 stk. legeterminaler til vores børnehjørne. Vi fik samtidig indarbejdet vores maskot indbygget i softwaren på flere af spillene.

Vi har været meget tilfredse med servicen i købs- og installationsfasen. Samtidig har denne form for underholdning kunnet fastholde børnenes opmærksomhed, mens vi gennemgår forældrenes økonomi.

De varmeste anbefalinger gives herfra”.

Olav Thordal Pedersen
PrivatkundechefHandelsbanken, Viborg, Danmark

HandelsbankenReference


”Vi havde i flere år et legehjørne med traditionelt legetøj, men det var tit et problem at aktivere børnene så lang tid, som et møde ofte tager. Det er ikke længere noget problem.


Efter at vi i 2005 fik en legeterminal er der ro i børnehjørnet, og vi kan i fred og ro ordne banksagerne. Legeterminalen fungerer nu på 9 år og virker upåklageligt. Samtidig tiltaler det os, at legeterminalerne giver børnene nogle færdigheder og er med til at udvikle dem.”

Rita Jepsen
Kundemedarbejder

Om Playzone Scandinavia

Playzone Scandinavia er et dansk firma, som tilbyder et bredt udvalg af produkter og koncepter til indretning af legeområder for børn.

Læs mere >>

Referencer

Vi leverer legeområder til biblioteker, banker, butikker, restauranter, hospitaler, campingpladser, legelande, storcentre og mange flere kundegrupper.

Læs mere >>

Det siger vores kunder

”Vi testede såvel en legeterminal samt et labyrintbord i 14 dage, og herefter var der ikke nogen tvivl om, at vi skulle have begge produkter. De faldt i god jord hos både småbørnene, deres forældre, pædagoger og os selv. ..."  Læs mere >>