Playzone logo 250

Legerum

Amfi Vgsbygd 2

Et velfungerende legerum kan indrettes på et ganske lille areal. De mindste ting kan uden problemer monteres på en væg, en søjle eller lignende.

Er der lidt mere plads til rådighed, har vi de produkter, som skal til for at kunne indrette et spændende og udfordrende legerum.

I langt de fleste indretninger kombinerer vi elektroniske touchskærme med ikke-elektroniske aktivitetstavler og aktivitetshjul. Alle produkter er uden løse dele, så der ikke bruges tid på oprydning mv.

Produkterne lagerføres i standardfarver såsom rød, gul, grøn og blå, men de fleste ting kan mod merpris produceres i andre farver og med kundelogo mv.

 

Indretningseksempler

AMFI Vgsbygd 1 Amfi Vågsbygd, NO
 
 Assens Bibliotek
 Assens Bibliotek
 
 Ballerup Bibliotek
 Ballerup Bibliotek
 
 Bilka Tilst
 Bilka Tilst
 
 Bones Herlev
 Bones Herlev
 
 Brndbyster Apotek
 Brøndbyøster Apotek
 
 Eurosko Ski Storsenter 006
 Eurosko Norge
 
Fisketorvet 1
Fisketorvet
 
Kbenhavns Borgerservice
Københavns Borgerservice
 
Lge Jens Rosbach009
Læge Jens Rosbach, Kolding
 
Rigshospitalet 1
Rigshospitalet
 
Rigshospitalet 2
Rigshospitalet
 
Rigshospitalet 3
Rigshospitalet
 
Svendborg Bibliotek
Svendborg Bibliotek
 

 

 

Om Playzone Scandinavia

Playzone Scandinavia er et dansk firma, som tilbyder et bredt udvalg af produkter og koncepter til indretning af legeområder for børn.

Læs mere >>

Referencer

Vi leverer legeområder til biblioteker, banker, butikker, restauranter, hospitaler, campingpladser, legelande, storcentre og mange flere kundegrupper.

Læs mere >>

Det siger vores kunder

”Vi testede såvel en legeterminal samt et labyrintbord i 14 dage, og herefter var der ikke nogen tvivl om, at vi skulle have begge produkter. De faldt i god jord hos både småbørnene, deres forældre, pædagoger og os selv. ..."  Læs mere >>