Om Playzone Scandinavia Aps

Playzone Scandinavia har siden 2005 indrettet legerum samt bygget legelande og trampolinparker over hele Skandinavien.

Vore løsninger til indendørs legelande og trampolinparker designes og produceres af European Leisure Industries (ELI Play), som vi har repræsenteret i Sverige, Norge og Danmark siden 2010.

Programmet til mindre legerum/legehjørner produceres af en række forskellige virksomheder, som har specialiseret sig i legetøj målrettet det offentlige rum.

Standardprodukter lagerføres i Danmark eller kan skaffes på kort tid. Specialløsninger designes, produceres og leveres på få uger.

Vi glæder os til at arbejde med jeres indretningsopgave.

Med venlig hilsen

Henning Larsen
Indehaver

 

Drammen 2016

Om Playzone Scandinavia

Playzone Scandinavia er et dansk firma, som tilbyder et bredt udvalg af produkter og koncepter til indretning af legeområder for børn.

Referencer

Vi leverer legeområder til biblioteker, banker, butikker, restauranter, hospitaler, campingpladser, legelande, storcentre og mange flere kundegrupper.

Det siger vores kunder

”Vi testede såvel en legeterminal samt et labyrintbord i 14 dage, og herefter var der ikke nogen tvivl om, at vi skulle have begge produkter. De faldt i god jord hos både småbørnene, deres forældre, pædagoger og os selv. ..."

Playzone Scandinavia Aps · Mandøvænget 10, Drejens · DK-6000 Kolding · Tlf: +45 5120 7020 · E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2020 Playzone Scandinavia Aps. Alle rettigheder reserveret.